söndag 20 mars 2011

Mans-klyschor på Syskonskapet: Langtrue

Efter förfrågan på Langtrues Off-chatt så kommer här också en för männen.

1. De flesta av männen spelas av kvinnor.

2. Du är allt ifrån 17 år till 29. Det finns inte äldre män i Langtrue. Bara unga och fertila sådana. Är du äldre så är du alv eller vampyr. Det finns inte vampyrer som bara ha varit vampyrer i ett år, inte heller alver som i mänskliga år är 17. Där höjs ribban till flera tusen år. Du beter dig dock, precis som Edward, som om du vore fjorton och du har aldrig tidigare blivit förälskad. Ack!

3. Oavsett vilket yrke du har så är du tränad i strid. Inte bara som i försvar, utan du kan Alla moves. Du är fantastisk.

4. Oavsett vilket yrke du har så är du alltid Tränad. Oavsett om du är en fjollig överklass-man som inte gör annat än att dricka vin och äta god mat, ska du resa någonstans åker du i din vagn eller möjligen tar en häst. Men när någon drar av dig skjortan så är du har du inte bara muskler, men är en fucking Adonis.

5. Är du vampyr eller adel så är du också homosexuell eller åtminstone bisexuell.

6. Är du en mer manlig man som är homosexuell så vill du inte ha andra manliga män. Du vill ha en gänglig, liten, försiktig pojk på 17 skälvande år. Du är dessutom Alltid top-dog i sängen, för är man längre och mer muskulös så Måste du vara dominant.

7. Är du en man som tänder på manliga män är du, i retur, androgyn. Androgyn och androgyn går inte ihop, så du får inte ha sex med män som beter sig lika pojkaktigt som du gör. Du är dessutom under-dog i sängen, för är du kortare och blygare och mer försiktig så Måste du vara undergiven.

8. Ditt liv går ut på att förföra. Du vill inte komma någonstans i livet, bara förföra. Det finns inte några dominanta män som inte har född med silvertunga, även om du är en liten skitig bondpojke. Du vill alltså inte Uppvakta kvinnor, trots att det är normalt beteende i hela världen. Du har inte heller svårt med orden och är aldrig nervös. Bara stencool. Good for you!

9. Det finns inte några "äckliga" män på Langtrue. Sådana som tafsar på pigorna eller som utnyttjar skökorna. Alla behandlas med Fantastisk respekt, även om du är adel och de är en slav.

10. Du är aldrig gift när du kommer till Langtrue. Helst är du inte heller det när du lämnar landet, men ibland blir det bara inte som man vill. Är du gift är det däremot inte för att du har gått ner på knä och bett om det, utan för att du råkade få någon på smällen.

1 kommentar:

  1. Hohohoho! Det här var väldigt rolig kvällsläsning! Även om jag aldrig har spelat på Langtrue så känns det väldigt träffande. :)

    SvaraRadera