söndag 20 mars 2011

Kvinno-klyschor på Syskonskapet: Langtrue

Skrev i ordning en lista till Tobias om 10 av de mest använda klyschorna när det kommer till Kvinnoroller på Langtrue. Enjoy~

1. Har man byxor är man stenhård.

2. Har man kjol är man fjollig.

3. Är man tuff har man vapen och har man vapen kan man KICKA VEM SOM HELST. Helst är du lesbisk också.

4. Är du lesbisk så är det inte för att du gillar tjejer utan för att du HATAR män. Skriv det helst var femte mening. Det gör det spännande.

5. Är du oskuld så är du också naiv och ASBLYG.
Det finns inga oskulder för att de Vill vara oskulder. Bara att ingen man har riktigt förfört dem ordentligt än. Ingen moral.

6. Du har antagligen blivit utnyttjat av din pappa. Eller din man som sen dog. Eller som du rymde ifrån. Du har i alla fall blivit våldtagen säkert hundra gånger, men har inga direkta mental scars efter det, bara när du är lite gråtmild av dig.

7. Du har aldrig mensvärk eller PMS. Det är bara stenhårt cool hela tiden. Blir du gravid så är du också Stencool hela vägen och blir aldrig konstig i dina humörs-svängningar eller får konstiga matvanor som att äta bananskal.

8. Är du någon form av soldat/sjöman(kvinna) eller liknande så har du gjort det i ett kompani/en besättning utav BARA män där du har varit den ENDA kvinnan. Detta har dock gått utan att du blivit våldtagen eller på något sätt utnyttjad, om än bara psykiskt. Du har inte ens blivit mobbad eller utfryst för att vara den enda av kvinnligt kön.

9. Din kropp är alltid perfekt. Även när du har fött 10 barn och aldrig tränar.

10. Är du hård och cool är du det med full värdighet. Du är aldrig VULGÄR. Fast du har på dig byxor och umgåtts med soldater hela ditt liv.

2 kommentarer: